024-7612939     info@athzorg.nl   

Over ons

ATH Interim Zorgprofessionals richt zich in hoofdzaak op het detacheren en bemiddelen van gespecialiseerde zorgprofessionals.

Regionaal
Ons werkgebied bestaat in hoofdzaak uit de regio Gelderland, Noord Brabant en Noord Limburg. Voordeel hiervan is dat medewerkers een verantwoorde reisafstand naar hun opdrachtgever hebben. Zij kennen de cultuur binnen de regio en zullen zo een betere band opbouwen met hun patiënt en hun opdrachtgever.

Certficering
ATH is een betrouwbare partner. Hiervoor hebben wij ons aangesloten bij de SNA (Stichting Normering Arbeid). ATH voldoet aan het NEN 4400-1 certificaat. Twee keer per jaar wordt onze organisatie door een onafhankelijke organisatie gescreend op naleving van toepassing van de geldende CAO en verplichtingen naar de Belastingdienst.

Onze zorgprofessionals
Al onze medewerkers zijn ervaren en enthousiaste zorgprofessionals. Zij hebben passie voor hun vak. En dragen dit graag uit. Hiervoor zorgen zij dat zij vakbekwaam en gekwalificeerd zijn en blijven. Onze medewerkers worden door ATH ondersteund in het up to date blijven van hun vakinhoudelijke kennis.

Match
ATH ziet het als hun taak om voor zowel de opdrachtgever als de zorgprofessional tot een goede match te komen. Door goed te luisteren naar beide kunnen we tot een goed match komen. Voor de continuïteit en kwaliteit van zorg vinden wij het van belang dat deze match zorgvuldig uitgevoerd wordt. Op deze manier bouwen we een langdurige en duurzame relatie op.

ATH Zorg

ATH Interim Zorgprofessionals is een dienstverlener die flexibel verpleegkundig en medisch ondersteunend personeel bemiddelt in de gespecialiseerde zorg. Een professioneel team dat staat voor kwalitatief hoge zorg!

Contact

Graafseweg 99
     6603 CA  Wijchen
+31 (0) 24 7612939
  info@athzorg.nl
  www.athzorg.nl