024-7612939     info@athzorg.nl   

Zorgprofessionals

Waarom ATH Interim Zorgprofessionals?

Jij als zorgprofessional staat centraal!
Met één van onze medewerkers ga je in gesprek om samen goed te inventariseren wat jou als zorgprofessional beweegt en wat jouw wensen zijn. Samen komen we dan tot een match die bij je past.

Waarom detacheren?


Ontwikkeling
Je kijkt geregeld in de keuken bij verschillende bedrijven. Je leert hierdoor verschillende bedrijfsculturen kennen, je bouwt snel ervaring op. Niet alleen vakinhoudelijk, maar ook als mens. Hierdoor verhoog je ook je eigen marktwaarde als zorgprofessional.

Flexibel
In overleg worden afspraken gemaakt over jouw werktijden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een vast aantal uren per week, maar ook voor het invullen van “losse diensten”. Dit bevordert de balans tussen werk en privé. Doordat je flexibel werkt kun je steeds jezelf concentreren op jouw specialisme.

Netwerk
Door jouw flexibiliteit bouw je behalve kennis ook een uitgebreid netwerk op van vakgenoten. Het bevordert jouw eigen professionaliteit.

ATH Zorg

ATH Interim Zorgprofessionals is een dienstverlener die flexibel verpleegkundig en medisch ondersteunend personeel bemiddelt in de gespecialiseerde zorg. Een professioneel team dat staat voor kwalitatief hoge zorg!

Contact

Graafseweg 99
     6603 CA  Wijchen
+31 (0) 24 7612939
  info@athzorg.nl
  www.athzorg.nl